نمایش ضعیف خرونیمو رویی رویای ویارئال را به باد داد

لیورپول که در نیمه اول دیدار امشب مقابل ویارئال با دو گل از حریف اسپانیایی عقب افتاد، در نیمه دوم دست به کار بزرگی زد و با زدن سه گل، صعود مقتدرانه ای به فینال پاریس داشت اما این پیروزی بیش از اینکه حاصل درخشش یکی از ستاره‌های این تیم باشد، به لطف نمایش ضعیف دروازه بان آرژانتینی حریف به دست آمد.

در نیمه اول نمایش هجومی ویارئال باعث شد تا موقعیت خطرناک چندانی روی دروازه رویی ایجاد نشود و او 45 دقیقه راحتی را پشت سر گذاشت اما با شروع حملات لیورپولی ها در نیمه دوم، اشتباهات او آغاز شد و حتی خوش شانس بود که زودتر از دقیقه 62 دروازه اش باز نشد.

ابتدا در دقیقه 55 جاگیری اشتباه و خروج بیش از اندازه او نزدیک بود کار دست ویارئال بدهد اما رویی خوش شانس بود که شوت ترنت الکساندر آرنولد به تیر دروازه برخورد کرد.

نمایش ضعیف خرونیمو رویی رویای ویارئال را به باد داد | تی وی تو

ولی هفت دقیقه بعد، فابینیو از اشتباه رویی استفاده کرد و بازگشت لیورپول را کلید زد. روی پاس صلاح بود که هافبک برزیلی لیورپول صاحب موقعیت شد و از زاویه ای نه چندان مساعد ضربه اش را به سمت دروازه شلیک کرد اما در حالی که رویی می توانست با پا توپ را دفع کند، دچار اشتباه شد و توپ از بین پاهایش عبور کرد تا لیورپول به یک گل حیاتی برسد؛ گلی که بار دیگر قرمزها را در مجموع دو دیدار پیش انداخت.

نمایش ضعیف خرونیمو رویی رویای ویارئال را به باد داد | تی وی تو

این اشتباه رویی 5 دقیقه بعد تکرار شد؛ زمانی که ارسال دقیق الکساندر آرنولد با ضربه سر لوئیس دیاز همراه شد، این دروازه بان آرژانتینی بار دیگر به جای دفع توپ با پا، حرکتی عجیب انجام داد تا توپ به راحتی از بین پاهایش عبور کند و در گوشه دروازه جای بگیرد؛ گلی که تمام داشته های ویارئال را از بین برد.