بعد از گلزنی ستاره برزیلی در اولین بازیاولدترافورد عاشق آنتونی شد

سپتامبر 5, 2022

به گزارش تی وی تو و به نقل از ورزش 3، منچستریونایتد که با پیروزی 2-1 مقابل لیورپول در اولدترافورد بحران دو هفته اول فصل جدید را به فراموشی سپرده بودند؛ امشب در اولدترافورد کار بزرگ دیگری کردند و با ارائه یک بازی روان و چشم‌نواز موفق شدند حریف قدرتمندی دیگری به نام آرسنال را 3-1 شکست دهند تا هواداران را از همیشه امیدوارتر کنند.

با اینکه در پایان مسابقه آرسنال با پانزده امتیاز همچنان صدرنشین جدول است و یونایتد با 12 امتیاز در رتبه پنجم ایستاده ولی چهار پیروزی پیاپی شیاطین سرخ و به خصوص درخشش ستاره جدید برزیلی بهانه‌های زیادی به هواداران این تیم داده تا امشب را شاد و سرخوش باشند.

در همان شروع بازی مشخص بود که آنتونی قصد دارد در قدم اول حامیان زیادی برای خود دست و پا کند. در نهایت وقتی بازی به دقیقه 35 رسید فرصتی رویایی برای این وینگر برزیلی فراهم شد. گلی که آنتونی به ثمر رساند اهمیت خاصی داشت که به شرایط انتقال او از آژاکس به یونایتد برمی‌گشت.

اریک تن‌هاخ در طول تابستان از مدیران یونایتد خواسته بود این ستاره برزیلی که سابقه کار کردن با او را داشت به‌خدمت بگیرند. ولی آژاکس به هیچ‌وجه حاضر نبود او را از دست بدهد. در نهایت بعد از اصرار آنتونی و پیشنهاد بالای یونایتد‌ها این انتقال در آخرین روزهای نقل و انتقالات نهایی شد تا آنتونی در آخرین روز به یونایتد بپیوندد.

در آستانه بازی امروز یونایتد مقابل آرسنال اعلام شد که آنتونی در این بازی فیکس خواهد بود. این تصمیم اریک تن‌هاخ، به خصوص بعد از آنکه معلوم شد او کریستیانو رونالدو و کاسمیرو را روی نیمکت نشانده است با اعتراض هواداران شیاطین سرخ مواجه شد. نیمکت‌نشینی رونالدو درحالی‌که آنتونی بلافاصله بعد از پیوستن به تیم به‌عنوان بازیکن فیکس راهی میدان شده؛ برخی از هواداران شیاطین سرخ را خشمگین کرده بود. آنها می‌گفتند دلیل اریک تن‌هاخ برای نیمکت‌نشین کردن رونالدو و کاسمیرو و به میدان فرستادن آنتونی در اولین روزهای پیوستن به شیاطین سرخ را متوجه نمی‌شوند. این گروه از هواداران معتقد بودند سرمربی هلندی برای انتخاب بازیکن از استاندارد دوگانه تبعیت می‌کند.