شرکت معروف آمریکایی اسپانسر بارسلونا شد

جولای 2, 2023

به گزارش تی وی تو و به نقل از فوتبالی، باشگاه بارسلونا تایید کرد که شرکت نوشیدنی‌های ایزوتونیک «پرایم» برای سه فصل آینده یکی از اسپانسرهای رسمی باشگاه خواهند بود و ورزشکاران این باشگاه هنگام مسابقات، از این نوشیدنی استفاده خواهند کرد.
محصولات هیدراتاسیون این شرکت آمریکایی را می توان در طول مسابقات و در تمرین استفاده کرد. نام پرایم در نوکمپ و سالن‌های ورزشی باشگاه بارسلونا به چشم خواهد خورد.

این شرکت در سال ۲۰۲۲ توسط لوگان پل، کشتی‌گیر، بازیگر و اینفلوئنسر حرفه‌ای WWE، و KSI، رپر، بوکسور و یوتیوبر بریتانیایی، تأسیس شد و از آن زمان، گسترش نوشیدنی های آن در ایالات متحده، بریتانیا و اروپا غیرقابل توقف بوده است.

لازم به ذکر است که نوشیدنی ایزوتونیک، به سرعت جایگزین مایعات و کربوهیدارت از دست رفته بدن شده و به خصوص برای دوندگان مسافت های متوسط و طولانی و بازیکنان ورزش های تیمی توصیه می شود.