رونمایی از استادیوم جدید و فوق‌مدرن الهلال!

سپتامبر 29, 2023

به گزارش تی وی تو و به نقل از فوتبالی، ترکی آل شیخ رییس هیئت مدیره سازمان عمومی تفریحات عربستان سعودی روز پنجشنبه از توافق با مدیریت باشگاه الهلال برای اختصاص ورزشگاه «بلوار هال» برای برگزاری مسابقات این تیم و نامگذاری آن به عنوان «کینگدم آرنا» خبر داد.

الشیخ در حساب رسمی خود در اینستاگرام توضیح داد که الهلال حق استفاده از ورزشگاه را با پرداخت سالانه ۴۰ میلیون ریال (۵۲۰ میلیارد تومان) دریافت می کند.

وی گفت: با تشکر از شاهزاده الولید بن طلال که ۲۵ میلیون ریال برای نامگذاری ورزشگاه به Kingdom Arena پرداخت کرد.

آل شیخ طی در کلیپ کوتاهی با حضور فهد بن نافل، رئیس باشگاه الهلال می‌گوید: ما بر روی همه جزئیات به توافق رسیدیم و تنها وظایف مدیریت الهلال باقی مانده است که باید الزامات فدراسیون و کنفدراسیون آسیا را اجرا کند.

این استادیوم ظرفیت ۲۶ هزار تماشاگر را دارد و ۱۰۵ متر طول، ۴۷ متر ارتفاع و ۶۸ متر عرض دارد و شامل بسیاری از امکانات متمایز مانند ۲۰ کابین VIP و سکویی است که می‌تواند ۳۵۰ نفر را در خود جای دهد. کار ساخت این ورزشگاه ظرف ۶۰ روز به پایان می‌رسد.

قرار است که این استادیوم میزبان جام فصل ریاض با حضور غول‌های شهر ریاض، یعنی النصر و الهلال و یک باشگاه بین المللی باشد. انتظار می‌رود که الهلال در ماه‌های فوریه یا مارس ۲۰۲۴، نخستین بازی خود را در این ورزشگاه برگزار کند.