ادرسون بهترین دروازهبان مرد سال ۲۰۲۳ جهان شد
به گزارش تی وی تو و به نقل از فوتبالی، مراسم بهترینهای فیفا در سال ۲۰۲۳ امشب برگزار شد. نامزدهای نهایی کسب عناوین برتر از ۱۴ سپتامبر سال جاری مشخص شده بودند. در این رأی گیری، مربیان، بازیکنان و هواداران فوتبال برای تعیین برنده نقش داشتهاند و ادرسون موفق شد به عنوان بهترین دروازهبان سال ۲۰۲۳ انتخاب شود.
او با تیبو کورتوا از رئال مادرید و یاسین بونو دروازهبان پرتوان مراکش و الهلال رقابت کرد. دروازهبان سی ساله برزیلی با سیتی موفق شد سه گانه و جام جهانی باشگاه ها را کسب کند و یکی از ارکان تیم در راه کسب این موفقیت بود.
نکته جالب انتخاب او به عنوان دروازهبان برتر بود، اما او نتوانست در ترکیب منتخب فیف پرو قرار بگیرد و این جایگاه به تیبو کورتوا رسید. او در مراسم همراه خانوادهاش حضور داشت و در سخنرانی بعد از کسب جایزهاش به پرتغالی سخنرانی کرد و از همتیمیها، سرمربی و خانوادهاش تشکر کرد.